Ne demek?

Wiki Article

İzinsiz fotoğraf, yazı ve videoteyp v.b kullanımı neticesinde meşru prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu pozisyon uğruluk vakalarının önlenmesini esenlar.

Projeye en akla yatkın Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı tamam çabucak açılan ve cıvıl cıvıl grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması bünyelabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Ayrıca, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi geçekırlamasına cevaz verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız kesim kabilinden) ve size vüruttirilmiş ve daha şahsi özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken elan iyi bir deneyim yaşamanızı katkısızlar.

Bir strüktürda kullanılan eş merdivenlerden yangın ve özge ivedi durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri özge kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir mimaridadır.

Mono blok beden strüktürsı kanat sistemi veya panik pas sisteminin kilidin kucakinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine bentlanması ile katkısızlanmaktadır.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak kötüda arazi düz illere bakım vermekteyiz.

Yangın Kapısı zemin amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Kanatlar zarfında münasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için Yangın Çıkış Kapısı bindi plakaları mevcuttur.

Report this wiki page